Blijf altijd bereikbaar

met een Toestelverzekering

Verzeker je smartphone met onze Toestelverzekering

Verzekerd tegen dagelijks gebruik

Je gebruikt je smartphone de hele dag. Dan gaat er weleens iets mis. Met de toestelverzekeringen die wij aanbieden ben je verzekerd tegen deze ongelukjes. Toestel laten vallen? Geen probleem. Wij kunnen alle toestellen repareren. Dit kan zelfs binnen een werkdag.

Dekking Smart Service Plan Plus
Dekking Smart Service Plan

Hoe sluit je Toestelverzekering af?

Toestel in de winkel of telefonisch gekocht?
Dan kunnen wij je meteen helpen met het afsluiten van je telefoonverzekering.

Als je online bestelt
Als je online een mobiel abonnement met toestel of los toestel bestelt, kan je meteen bij ons een verzekering afsluiten.

Telefoonverzekeringen bij Telefoon Reparatie Heerhugowaard

Bescherm je investering met onze Telefoonverzekeringen

Bij Telefoon Reparatie Heerhugowaard begrijpen we hoe belangrijk je smartphone voor je is. Het is niet alleen een apparaat om mee te bellen, maar ook een krachtige metgezel in je dagelijks leven. Of je nu druk bezig bent met werk, je sociale leven beheert of gewoon je favoriete foto’s en herinneringen bewaart, je wilt er zeker van zijn dat je telefoon altijd beschermd is tegen onvoorziene gebeurtenissen.

Waarom een Telefoonverzekering?

Het leven zit vol onverwachte wendingen, en je telefoon is vatbaar voor verschillende risico’s, zoals valschade, waterschade, diefstal, en meer. Een telefoonverzekering biedt gemoedsrust en de zekerheid dat je nooit lang zonder je geliefde apparaat zult zijn. Bij TelefoonReparatie Heerhugowaard kun je nu je telefoon beschermen tegen deze gevaren, zodat je snel weer online kunt zijn, zonder hoge kosten.

Onze Telefoonverzekeringsopties

Bij Telefoonreparatie Heerhugowaard bieden we verschillende telefoonverzekeringsopties die aan jouw specifieke behoeften voldoen:

 1. Basisdekking: Beschermt je tegen de meest voorkomende gevaren zoals valschade en waterschade.

 2. Uitgebreide dekking (Plus): Biedt extra bescherming tegen diefstal en verlies, evenals misbruik van gesprekskosten.

 3. Wereldwijde dekking: Houd je telefoon veilig, zelfs als je op reis bent, met dekking in het buitenland.

 4. Niet alleen telefoons: Naast mobiele telefoons kunnen ook tablets, notebooks en smartwatches worden verzekerd.

Waarom kiezen voor Telefoonreparatie Heerhugowaard?

 1. Snel en deskundig herstel: Onze reparaties worden intern uitgevoerd door ervaren technici, wat betekent dat je snel weer van je telefoon kunt genieten.

 2. Maatwerkverzekering: We begrijpen dat elke telefoonbezitter unieke behoeften heeft. Daarom helpen we je bij het kiezen van de juiste dekking voor jouw situatie.

 3. Eenvoudig claimproces: Als er iets met je telefoon gebeurt, helpen wij met een soepel en snel claimproces, zodat je snel weer verbonden bent.

 4. Lokale service: We zijn een vertrouwde naam in Heerhugowaard, en onze klanten kunnen rekenen op persoonlijke service en ondersteuning.

Bescherm je investering vandaag nog met een telefoonverzekering van Telefoon Reparatie Heerhugowaard. Neem contact met ons op of bezoek onze winkel om meer te weten te komen over onze verzekeringsopties en hoe we je kunnen helpen je telefoon te beschermen.

Telefoonreparatie Heerhugowaard – Je partner in telefoonbescherming en -herstel!

Welk bedrag betaal ik per maand?

De aankoopprijs van jouw telefoon bepaalt je maandelijkse premie.

Onze medewerkers hebben een overzicht van de maandpremies van de verschillende verzekeringen. Uiteraard vind je het maandbedrag ook op het polisblad en de SEPA-incassomachtiging. Beide ontvang je wanneer je een verzekering afsluit.

Op het polisblad staat ook het eigen risico vermeld dat je bij schade of diefstal betaalt. In het geval van schade of diefstal zal dit bedrag automatisch eenmalig worden geïncasseerd. Het bedrag van het eigen risico is afhankelijk van de aankoopwaarde van het jouw product. Onze expert kan je hier meer informatie over geven.

Bekijk hieronder de maandpremies per aanschafwaarde van jouw toestel.

Geen eigen risco bij val- en stootschade

Bij aanschaf en gebruik van een goedgekeurde case- en screenprotector en alleen geldig bij afsluiten van Smart Service Plan of Smart Service Plan Plus.
Vraag naar volledige voorwaarden in de winkel.

Ondermeer de volgende merken zijn goedgekeurd en verkrijgbaar bij allservices:

Veelgestelde vragen

over Toestelverzekering

Met Toestelverzekering Standaard ben je verzekerd tegen:

 • Onopzettelijke schade, zoals door vallen, druk, vocht en/of water. Veroorzaakt door jou of iemand die jouw toestel gebruikt heeft met jouw toestemming.
 • Storingen van het toestel buiten de fabrieksgarantie, tot maximaal 2 jaar na aankoop

Toestelverzekering Plus dekt ook:

 • Diefstal van je toestel
 • Misbruik van gesprekskosten

Bij het indienen van iedere reparatie-claim onder de € 200,- kunnen wij direct voor jou aan de slag.

Is de claim boven de € 200,- en goedgekeurd? Ook dan gaan wij direct voor jou aan de slag. De meeste reparaties hebben wij dezelfde dag klaar.

Je Toestelverzekering betaal je via je mobiele abonnement. Op je factuur staat ‘Toestelverzekering Standaard’ of ‘Toestelverzekering Extra’.

Deze verzekering blijft gewoon doorlopen, totdat je die zelf opzegt.

Wil je je verzekering opzeggen? Ook dan kun je telefonisch contact opnemen met Harmony via 010 – 206 86 73.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over Smart Service Plan of Smart Service Plan Plus? Neem dan contact met ons op of rechtstreeks met Harmony zelf. Dat kan telefonisch van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 18.00 uur, op het telefoonnummer 010 – 206 86 73. Je kunt ook altijd een mailtje sturen naar info@harmony.nl

Dit is een beperkte weergave van de dekkingen en de voorwaarden. Lees voor meer duidelijkheid de verzekeringskaart en de voorwaarden.