Google Pixel 3 reparatie

Indien u meerdere problemen heeft aan uw google telefoon hanteren wij een korting i.v.m. meerdere reparaties.
 

Scherm gebarsten

1 uur reparatie

Geen Beeld

1 uur reparatie

Achterkant

1 dag reparatie

Batterij

1 uur reparatie

Oplaadpoort

1 uur reparatie

Camera

1 uur reparatie

Geluid

1 uur reparatie

Waterschade

1 dag behandeling

Software

1 uur reparatie

Onderzoek

Onderdeel afhankelijk

Google Pixel 3 reparatie Heerhugowaard

Een val kan altijd gebeuren met je Google telefoon , de telefoon kan op de grond vallen waardoor je een barst of een flinke deuk in je scherm hebt. Of natuurlijk in het water waardoor je de schade niet in een oog opslag ziet maar wel daardoor kortsluiting kan maken, vaak word het probleem dan alleen maar erger. In alle problemen groot of klein bieden wij de juiste oplossing voor u aan. Van software problemen tot aan moederbord of chip reparaties. Telefoon reparatie Heerhugowaard kan het aan. Meestal dezelfde dag nog klaar. Wij zijn dé telefoonwinkel van Heerhugowaard en omstreken. Verkoop van nieuwe en refurbished toestellen met garantie.  Vraag snel een offerte aan of neem contact met ons op.

Google Pixel 3 scherm reparatie Dijk en Waard

Er is tegenwoordig veel verschil in kwaliteit en soort scherm welke u kunt laten plaatsen. Bij de Mediamarkt bijvoorbeeld hebben ze 3 verschillende soorten kwaliteiten. Wij vinden dit te veel en bieden enkel of originele onderdelen of een copy hiervan. Dit is een replica scherm waarvan je bijna niet kan zijn dat dit geen origineel scherm is. De originele schermen zijn altijd zelf van Google en daar betaald u ook iets meer voor dan de hoge kwaliteit schermen.  Voor de meeste Google reparaties gebruiken wij enkel de originele onderdelen omdat de namaak schermen van zo erge kwaliteit zijn dat wij deze gewoonweg niet kunnen plaatsen. U heeft op beide schermen 6 maanden garantie en word precies dezelfde wijze vervangen.  Het vervangen van Google schermen is bij de meeste modellen een complete lcd unit. Dit word als een service pack geleverd en is inclusief nieuw frame, lcd scherm , touchscreen en glas homebutton of fingerscanner, trilmodule en earspeaker. Heeft u nog vragen over deze onderdelen kunt u ons altijd een berichtje sturen.

Google Pixel 3 batterij reparatie

Is uw telefoon toe aan een nieuwe batterij? Laad deze dan vakkundig door ons vervangen en loop niet te lang met een verouderde batterij rond.  Na een lange tijd en na vele malen uw batterij opladen is deze vaak snel leeg of valt de telefoon zelfs soms uit. Als u naar instellingen gaat en dan bij batterij de conditie nakijkt zulk u zien dat deze onder 85% zal zijn. Een batterij die teveel cyclussen heeft gehad gaat nooit zo lang mee als een nieuwe accu.  Wij vervangen de batterij op een veilige manier waardoor en geen problemen zullen ontstaan na deze reparatie.

Google Pixel 3 laad connector reparatie

In de dockconnector kan vaak vuiligheid komen of zelfs vocht. Dit is dus ook het meest voorkomend bij Telefoon reparatie Heerhugowaard als reparatie. Wij vervangen bij deze herstelling de complete unit. Dit is inclusief antenne, microfoons en laadconnector. Deze reparatie duurt gemiddeld 60 min en word ter plekke uitgevoerd. Al onze onderdelen zijn origineel tenzij anders is vermeld. Heeft u problemen met opladen of kan uw Google niet meer verbinden met de computer ? Breng uw telefoon langs en wij zullen zien wat er mis mee is. Ook als de laadpoort gesoldeerd moet worden zullen we deze binnen een werkdag voor u in orde maken. Dit word gedaan door middel van microsolderen. Wij zijn de enige in Heerhugowaard en omstreken die deze reparatie uitvoeren als een erkend bedrijf.

Google Pixel 3 waterschade reparatie

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen maar Google telefoons zijn niet gemaakt om bij water in de buurt te zijn. Alhoewel Google dit wel verkondigt is het nooit 100% waterdicht maar meer spatwaterdicht, Mocht uw google dan toch in het water zijn gevallen of met vocht in aanraking zijn geweest? Zet deze dan zo snel mogelijk uit en breng deze naar ons. Wij zullen de google telefoon openen en grondig reinigen. Daarna kunnen we zien welke schade er is opgelopen door de vocht. Onderzoek hiervan duurt gemiddeld een werkdag. 

Google Pixel 3 moederbord reparatie

Moederbord problemen zijn problemen die u als klant niet wilt hebben maar de meeste telefoonwinkels ook niet willen zien. Het vergt erg veel moeite en tijd om dit soort reparaties te kunnen oplossen. Voor ons is dit geen enkel probleem. Wij hebben moederbord specialisten in ons team die dit soort reparaties dagelijks uitvoeren. De meest voorkomende moederbord reparaties zijn : 

 • Baseband probleem ( vaak kan je dit herkennen aan geen imei meer of de Google telefoon leest geen simkaart meer en blijft op zoeken staan )
 • Wi-Fi / Bluetooth probleem ( Je kunt je wifi  of bluetooth niet meer inschakelen. De knop blijft grijs
 • Audio IC probleem ( Vrijwel alle geluiden werken niet meer of je hoort gekraak. Het luidspreker icoontje is ook grijs )
 • Geen Touch ( Je kunt je telefoon niet meer bedienen, de touch werkt niet en reageert niet meer op aanrakingen )
 • Backlight probleem ( Vrijwel geen beeld alleen op de achtergrond, als je met een lamp schijnt zie je wel beeld. )
 • Gaat niet meer aan ( Dit kan van waterschade tot aan een kortsluiting zijn op het moederbord )
 • Vingerafdruk sensor / Home button ( Krijg je vaak een foutmelding dat de  vingerafdruk sensor niet gebruikt kan worden of werkt de klik functie van uw homebutton niet )

Garantie

Bij Telefoon reparatie Heerhugowaard heeft u altijd 6 maanden garantie op het door ons vervangen onderdeel. Waterschade en val/stootschade valt hier niet onder. Bekijk onze algemene voorwaarden voor meer informatie. Bij het afhalen van een reparatie krijgt u altijd een factuur mee. Deze factuur is tevens uw garantiebewijs.

Wat te doen als je moet wachten op de reparatie?

Ten eerste ben je altijd welkom in de winkel om een bakje koffie te drinken of genieten van een kop thee. Wat ook mogelijk is om met de reparateur mee te kijken naar de stappen om je smartphone te repareren. Maar in Heerhugowaard heb je het winkelcentrum Middenwaard waar je tal van leuke winkels heb en het is totaal overdekt. Van nog geen 2 min met de auto rijden kan je daar een winkelen of gewoon even je dagelijkse boodschappen doen bij de Albert heijn. Bagels en beans in heerhugowaard is ook zeker een aanrader als u houd van een lekker broodje.

ONZE VOORDELEN

 • Originele onderdelen
 • Klaar terwijl u wacht*
 • De laagste prijsgarantie
 • No cure no pay
 • Ruime assortiment
 • 6 maanden coulante garantie
 • Denkt altijd met u mee

Google specialist

Telefoonreparatie Heerhugowaard heeft jarenlang ervaring in het repareren van Google Telefoons. Gezien wij vanaf de eerste Google telefoon al  repareren mogen wij gerust spreken over specialisme. Als echte kenners repareren wij dan ook voor vele telefoon reparatie winkels.

Google reparatie centre Heerhugowaard helpt particulieren en B2B bedrijven in heel Nederland. Onze klanten komen van ver en dichtbij.

REGIO

Of u nu om de hoek woont of elders in het land. U kunt uw device opsturen of gewoon langsbrengen. Woont u in een van deze steden dan komen we zelfs de reparatie ophalen* 

 • Heerhugowaard
 • Alkmaar
 • Heiloo
 • Castricum
 • Dijk en waard
 • Broek op langedijk
 • Ursem
 

Klik hieronder voor alle reparatie prijzen

Reparatieprijzen zijn inclusief BTW en montagekosten