Waarom voor ons kiezen?

Kwaliteitsgarantie

We bieden onze klanten zes maanden garantie omdat we vertrouwen hebben in onze kwaliteit.​

Klantenservice

We hebben 24/7 klantenondersteuning, zodat u elke vraag kunt stellen en een afspraak kunt maken met onze expert.

Lage Prijs Garantie

We bieden onze klanten eerlijke prijzen, zodat iedereen een gsm-reparatie kan betalen.

Over ons

Bij Telefoon reparatie Heerhugowaard kunt u terecht voor allerlei soorten reparaties. Ons team van specialisten maakt graag werk van uw reparatie. Omdat we zo zeker zijn van de kwaliteit van onze onderdelen of u nu kiest voor een copy scherm of origineel. Wij bieden 6 maanden garantie op alle Reparaties.

Moederbord reparaties

iPhone en Samsung moederbord reparatie mogelijkheden

Er zijn veel verschillende reparaties mogelijk voor het moederbord van je smartphone. Zo bieden we bijvoorbeeld reparaties aan aan chips, FPC connectoren maar is het ook mogelijk om data recovery uit te voeren (toestel is niet bruikbaar na herstel, het gaat om data recovery). Het is dan ook altijd belangrijk om je iPhone of Samsung moederbord reparatie vakkundig te laten uitvoeren door ervaren moederbord reparatie specialisten!

Chip vervangen op het moederbord?

Voor reparaties aan het moederbord bent u bij telefoonreparatie Heerhugowaard aan het juiste adres, door onze jaren lange ervaring hebben wij de nodige kennis opgedaan. Wij vervangen of herstellen vrijwel alle onboard componenten (chip) van het moederbord. In alle kleine electronica zit een moederbord waar mogelijk problemen in ontstaan, in 80% van deze gevallen hebben wij een oplossing.

Connector kapot op het moederbord?

Is er schade ontstaan tijdens het uitvoeren van een reparatie en is hierbij een van de connectoren defect geraakt? Gelukkig is deze schade in de meeste gevallen goed te herstellen zodat de connector op het moederbord weer goed te gebruiken is.

Vocht of waterschade aan uw toestel?

Heb je vocht of waterschade aan uw toestel? Soms is de waterschade van uw toestel te verhelpen door een onderdeel te vervangen maar het kan ook zijn dat de schade dieper in het moederbord zit. Dan dient er een data recovery gedaan te worden, hierbij wordt de storage chip op een andere manier uitgelezen en is het nog mogelijk om bijvoorbeeld je foto’s van je toestel af te halen.

Data recovery mogelijkheid via moederbord reparatie

Vind je de data erg belangrijk en wil je in ieder geval bijvoorbeeld de data van je toestel af hebben zoals bijvoorbeeld waardevolle foto’s of video’s? Met data recovery kan dit in de meeste gevallen worden gerealiseerd zodat je de foto’s en video’s van je Samsung, iPhone, Huawei of Macbook kunt laten halen.

Twijfel je nog over een moederbord reparatie?

Twijfel je nog of wij jouw toestel kunnen repareren via een moederbord reparatie? Dan kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via bijvoorbeeld de chat op deze pagina, telefonisch of per e-mail. Het team van Moborepair Nederland heeft inmiddels veel ervaring met alle moederbord reparaties. Daarom kunnen wij in de meeste gevallen het defect aan je toestel herstellen. Hierdoor is het niet nodig om je kostbare toestel te vervangen voor een nieuwe. Wij van Telefoonreparatie Heerhugowaard staat altijd klaar om je te helpen bij het moederbord reparatie!

Hoe wij te werk gaan

Alhoewel wij bekend staan om onze snelle afhandeling waarin wij de meeste telefoons binnen een uur weer werkend hebben, geloven wij in zorgvuldige te werk gaan. Daarom geven we iedere smartphone en apparaat dat bij ons binnenkomt een vooronderzoek. Op die manier weten niet alleen wij maar ook u precies waar u aan toe bent.

Zodra u akkoord gaat met onze analyse en prijsopgave zullen onze experts direct aan de slag gaan. Tijdens deze reparaties maken wij alleen gebruik van originele onderdelen. Zo maken wij bijvoorbeeld gebruik van reparatie kits die wij rechtstreeks bij het smartphonemerk kopen. U bent er dan ook zeker van dat uw smartphone 100% aan uw reparatie-eisen voldoet.

Zodra de reparatie klaar is zullen wij het toestel met een speciaal antibacterieel schoonmaakmiddel onder handen nemen. Wij zullen vervolgens samen met u de reparatie doornemen, zodat u precies weet wat er gedaan is en wat u kunt verwachten.

Dit alles doen wij binnenshuis. Wij hoeven dus geen taken uit te besteden. Uw telefoon wordt niet weggestuurd naar andere bedrijven waardoor u langdurig uw toestel kwijt bent. 

Benieuwd hoe wij te werk gaat en wat ons de eerste keuze maakt voor particulieren en bedrijven?

We zijn hier om u te helpen met al uw vragen

Meest gestelde vragen

Gemiddeld duurt een reparatie een uur. Met uitzondering van waterschade of moederbord reparaties

Je heb op de standaard reparaties 6 maanden garantie en op moederbord reparaties 1 jaar.

Bij het afhalen van de reparatie

Zowel alle merken. Neem gerust contact.

U kan met of zonder afspraak langskomen.

U kan altijd een duplicaat aanvragen via administratie@telefoonreparatiehhw.nl

Ja u krijgt ten alle tijde een factuur mee als u de reparatie komt afhalen.

Klik hieronder voor alle Reparatieprijzen

Reparatieprijzen zijn altijd inclusief BTW en montagekosten