PlayStation 5 reparatie

Indien uw PlayStation 5 meerdere problemen heeft hanteren wij een korting i.v.m. meerdere reparaties.
 

HDMI Poort

€ 85,-

USB(-C) Poort

€ 85,-

Blue-ray drive

€ 119,-

Blue-ray lens

€ 89,-

Ventilator

€ 95,-

SSD upgrade 500GB

€ 139,-

SSD upgrade 1TB

€ 179,-

SSD upgrade 2TB

€ 319,-

DualSense Controller
analoge 3D duimstick

 € 35,-

DualSense Controller
USB-C oplaadconnector

 € 35,-

Onderhoudsbeurt

€ 59,-

Software Herstel

€ 39,-

Waterschade Herstel

€ 69,-

Moederbord Probleem

Prijs op aanvraag

Overige reparaties

Prijs op aanvraag

PlayStation 5 reparatie Heerhugowaard

De Sony Playstation 5 is een spelcomputer die al jaren meegaat meer nog steeds niet verveelt. Met nog steeds prachtig beeld en leuke spellen blijft dit een zeer goede gameconsole. Als je al een tijdje met diezelfde Playstation 5 speelt kunnen er problemen onstaan. Bijvoorbeeld dat deze geen spelletjes meer leest of dat hij niet meer aangaat. Laat door telefoon reparatie Heerhugowaard deze eens nakijken of schoonmaken. Wat we dan doen is de hele Playstation openmaken en alle stof verwijderen. Als de ventilator nooit schoongemaakt word kan deze hard gaan draaien of zelfs de CPU overhitten. 

PlayStation 5 HDMI reparatie Dijk en Waard

Wij van Telefoonreparatie Heerhugowaard zijn een expert op het gebied van Playstation reparatie door heel Nederland. Met onze jarenlange ervaring van spelcomputers zijn wij het adres om uw Playstation 5 te brengen. Of het nu gaat om een spel die vast zit in de lezer op behuizing schade. Niks is ons te veel. Als uw HDMI poort niet meer werkt of u heeft geen beeld meer kunnen we dit snel voor u verhelpen. Wij zullen de HDMI Poort désolderen om vervolgens een nieuwe erop te solderen. Als u enkel geen beeld heeft maar de HDMI poort is nog intact. Dan ligt het probleem aan de Retimer IC. Deze is bij ons altijd voorradig dus ook snel weer hersteld.

PlayStation 5 Harde Schijf reparatie

Leest uw PS5 uw harde schijf niet meer? Geen paniek wij kunnen gerust een nieuwe hdd of ssd plaatsen. Uw data balangrijk? Wij kunnen in het ergste geval de data terug halen d.m.v. Data Recovery

PlayStation 5 Dual sense controller reparatie

De dualsense controller is de controller om uw Playstation 5 te bedienen of besturen. Mocht er iets fout zijn aan deze controller kunt u deze altijd langsbrengen zodat we deze voor u kunnen nakijken. Bij problemen zoals : Laad niet meer op, batterij snel leeg, gaat niet meer aan of trilt niet meer. Wij kunnen dit voor u repareren.

PlayStation 5 USB Poort reparatie

Mocht je problemen hebben met het opladen van je controller of werken de USB poorten van de Playstation niet? Wij kunnen nieuwe USB poorten solderen of eens nakijken waarom deze niet meer werken. Hey kan ook zijn dat er iets in de Usb-C poort vast zit of vuil. Wij kunnen nakijken of dit eruit gehaald kan worden of dat er een nieuwe poort gesoldeerd moet worden.

PS5 Blue-ray lezer reparatie

Leest uw PS5 geen CD’s meer, en kunt alleen nog maar digitale spellen spelen? Geen paniek wij vervangen de CD-lezer graag voor u. De ingang kan soms voor een defect zonder waardoor uw spel niet meer uit de Playstation gaat of  vastzit. 

PlayStation 5 Power knop reparatie

Is uw Ps5 aan/uit knop stuk? Kunt u de Playstation niet meer aanzetten via de knop maar enkel via de controller ? Wij van Telefoonreparatie Heerhugowaard kunnen dit gemakkelijk voor u repareren. Dit kan aan de behuizing liggen maar ook een connectie op het moederbord. Maak een afspraak en laat ons uw device nakijken.

PlayStation 5 waterschade reparatie

Een Playstation zien we niet vaak met waterschade maar het komt wel eens voor dat u bijvoorbeeld drinken omstoot over de Playstation en dat deze daarna niet meer aangaat. Voor deze waterschade behandeling gaan we hetzelfde te werk als voor telefoons. We openen de Playstation en gaan deze utrasonisch reinigen.

Garantie

Bij Telefoon reparatie Heerhugowaard heeft u altijd 6 maanden garantie op het door ons vervangen onderdeel. Waterschade en val/stootschade valt hier niet onder. Bekijk onze algemene voorwaarden voor meer informatie. Bij het afhalen van een reparatie krijgt u altijd een factuur mee. Deze factuur is tevens uw garantiebewijs.

ONZE VOORDELEN

 • Originele onderdelen
 • Klaar terwijl u wacht*
 • Altijd scherp geprijsd
 • No cure no pay
 • Ruime assortiment
 • 6 maanden coulante garantie
 • Denkt altijd met u mee

Playstation SPECIALIST

Telefoonreparatie Heerhugowaard heeft jarenlang ervaring in het repareren van Playstations. Gezien wij vanaf de PS2 al Playstation repareren mogen wij gerust spreken over kennis. Als echte kenners repareren wij dan ook voor vele telefoon reparatie winkels.

 

REGIO

Playstation reparatie center Heerhugowaard helpt particulieren en B2B bedrijven in heel Nederland

 • Heerhugowaard
 • Alkmaar
 • Heiloo
 • Castricum
 • Dijk en waard
 • Broek op langedijk
 • Ursem
 

Klik hieronder voor alle reparatie prijzen

Reparatie prijzen en reparatie termijnen met en zonder afspraak