Indien uw Playstation 5 meerdere problemen heeft, hanteren wij een korting i.v.m. meerdere reparaties.
 

HDMI Poort

€ 85,-

USB Poort

€ 85,-

Blue-ray drive

€ 119,-

Blue-ray lens

€ 89,-

Ventilator

€ 95,-

SSD upgrade 500GB

€ 139,-

SSD upgrade 1TB

€ 179,-

SSD upgrade 2TB

€ 319,-

DualSense Controller
analogue 3D duimstick

 € 35,-

DualSense Controller
USB-C oplaadconnector

 € 35,-

Onderhoudsbeurt

€ 59,-

Software Herstel

€ 39,-

Waterschade Herstel

€ 69,-

Moederbord Problemen

Prijs op aanvraag

Overige

Prijs op aanvraag

PS5 reparatie Heerhugowaard

De Sony Playstation 5 is een spelcomputer die al jaren meegaat meer nog steeds niet verveelt. Met nog steeds prachtig beeld en leuke spellen blijft dit een zeer goede gameconsole. Als je al een tijdje met diezelfde Playstation 4 speelt kunnen er problemen onstaan. Bijvoorbeeld dat deze geen spelletjes meer leest of dat hij niet meer aangaat. Laat door telefoon reparatie Heerhugowaard deze eens nakijken of schoonmaken. Wat we dan doen is de hele Playstation openmaken en alle stof verwijderen. Als de ventilator nooit schoongemaakt word kan deze hard gaan draaien of zelfs de CPU overhitten. 

Een Playstation zien we niet vaak met waterschade maar het komt wel eens voor dat u bijvoorbeeld drinken omstoot over de Playstation en dat deze daarna niet meer aangaat. Voor deze waterschade behandeling gaan we hetzelfde te werk als voor telefoons. We openen de Playstation en gaan deze utrasonisch reinigen.

PS5 HDMI reparatie Dijk en Waard

Wij van Telefoonreparatie Heerhugowaard zijn een expert op het gebied van Playstation reparatie door heel Nederland. Met onze jarenlange ervaring van spelcomputers zijn wij het adres om uw Playstation 5 te brengen. Of het nu gaat om een spel die vast zit in de lezer op behuizing schade. Niks is ons te veel. Als uw HDMI poort niet meer werkt of u heeft geen beeld meer kunnen we dit snel voor u verhelpen. Wij zullen de HDMI Poort désolderen om vervolgens een nieuwe erop te solderen. Als u enkel geen beeld heeft maar de HDMI poort is nog intact. Dan ligt het probleem aan de Retimer IC. Deze is bij ons altijd voorradig dus ook snel weer hersteld.

PS5 Harde Schijf reparatie

Leest uw PS4 uw harde schijf niet meer? Geen paniek wij kunnen gerust een nieuwe hdd of ssd plaatsen. Uw data balangrijk? Wij kunnen in het ergste geval de data terug halen d.m.v. Data Recovery

PS5 Dual sense controller reparatie

Mocht je problemen hebben met het opladen van je controller of werken de USB poorten van de Playstation niet? Wij kunnen nieuwe USB poorten solderen of eens nakijken waarom deze niet meer werken. 

PS5 USB Poort reparatie

Leest uw PS4 geen CD’s meer, en kunt alleen nog maar digitale spellen spelen? Geen paniek wij vervangen de CD-lezer graag voor u.

PS5 Blue-ray lezer reparatie

Leest uw PS5 geen CD’s meer, en kunt alleen nog maar digitale spellen spelen? Geen paniek wij vervangen de CD-lezer graag voor u. De ingang kan soms voor een defect zonder waardoor uw spel niet meer uit de Playstation gaat of  vastzit.

PS5 Power knop reparatie

Is uw Ps5 aan/uit knop stuk? Kunt u de Playstation niet meer aanzetten via de knop maar enkel via de controller ? Wij van Telefoonreparatie Heerhugowaard kunnen dit gemakkelijk voor u repareren. Dit kan aan de behuizing liggen maar ook een connectie op het moederbord. Maak een afspraak en laat ons uw device nakijken.

PS5 waterschade reparatie

Een Playstation zien we niet vaak met waterschade maar het komt wel eens voor dat u bijvoorbeeld drinken omstoot over de Playstation en dat deze daarna niet meer aangaat. Voor deze waterschade behandeling gaan we hetzelfde te werk als voor telefoons. We openen de Playstation en gaan deze utrasonisch reinigen.

Garantie

Bij Telefoon reparatie Heerhugowaard heeft u altijd 12 maanden garantie op het door ons vervangen onderdeel. Waterschade en val/stootschade valt hier niet onder. Bekijk onze algemene voorwaarden voor meer informatie. Bij het afhalen van een reparatie krijgt u altijd een factuur mee. Deze factuur is tevens uw garantiebewijs.

ONZE VOORDELEN

SMARTPHONE SPECIALIST

Telefoon Reparatie Heerhugowaard heeft jarenlang ervaring in het repareren van Playstations. Gezien wij vanaf de PS2 al Playstation repareren mogen wij gerust spreken over kennis. Als echte kenners repareren wij dan ook voor vele telefoon reparatie winkels.

Playstation reparatie center Heerhugowaard helpt particulieren en B2B bedrijven in heel Nederland

REGIO