Batterij probleem? Geen probleem...

Batterij vervangen Heerhugowaard

Een lege telefoon is erg vervelend, helemaal als je net iets belangrijks wilt opzoeken of net een appje wilt sturen naar je moeder dat je iets later bent. De batterij en zijn percentage is dus erg belangrijk voor een telefoon. Als een telefoon niet langer dan een halve dag meegaat is het dus echt tijd om die te vervangen. Bij Telefoon reparatie Heerhugowaard doen we dit met of zonder melding van de iPhones. De batterijen zijn van originele kwaliteit en hebben 24 maanden garantie. 

Hoe kan ik zien is mijn batterij nog goed is? 

Bij de iPhones ga je naar instellingen, Batterij en Batterijconditie. Is deze onder de 85% ? Dan raden we aan om de batterij te vervangen.

 

Mogelijke batterij klachten

Mijn telefoon herkent de kabel maar laadt niet

Het is dan de batterij die niet meer genoeg voltage heeft om op te starten. Hier moet de batterij worden vervangen aangezien die niet meer goed is.

Mijn batterij loopt extreem snel leeg.

Hoogstwaarschijnlijk is het tijd om uw batterij te vervangen. Wij kunnen gratis een batterij check voor u doen en indien nodig vervangen. Als we de batterij vervangen behoud u altijd nog u batterijconditie. Dit omdat de wij de flex overzetten op de nieuwe batterij. Dit doen we doormiddel van spotwelden

Af en toe start mijn toestel opnieuw op; Vaak bij een laag batterijpercentage.

Als de batterij conditie niet meer goed is zal dit vaker voorkomen dan normaal. Met het vervangen van de batterij zou dit probleem verholpen moeten zijn. Dit zien we erg vaak bij de Apple telefoons.

Mijn toestel wordt heel warm tijdens het opladen.

Als u dit probleem ervaart kan het te maken moet er gekeken worden naar de batterij en oplaadconnector. Waarschijnlijk is door simpelweg slijtage de batterij toe aan vervanging. Ook kan de oplaadconnector beschadigd raken na intensief gebruik.

De oplaadkabel krijg ik moeilijk in de oplaadpoort.

Als de oplaadkabel maar moeilijk in de oplaadpoort kan betekenen dat er vuil in zit óf dat de interne pinnen van de poort zijn beschadigd. Dit kan ervoor zorgen dat het toestel niet meer laad of alleen laad na een hoop gepriegel en in een bepaalde hoek. Meestal net in een hoek waardoor het toestel nog nét de kabel aansluit op de oplaadpoort. Als u deze klachten heeft moet de oplaadpunt vervangen of gereinigd worden.

Ik kan mijn toestel niet meer opladen.

Als het laden moeilijk of moeizaam verloopt kan dit te maken hebben met de batterij en/of het oplaadpunt. Vaak genoeg is het oplaadpunt niet meer goed en moet dit onderdeel vervangen worden. Jammer genoeg kan het ook zo het probleem gepaard gaat met een slecht werkende batterij. Vervangen van het oplaadpunt en batterij zou het probleem kunnen verhelpen.

"Onze batterijen krijgen tot
12 maanden garantie".

Telefoon reparatie Heerhugowaard

wij repareren o.a. de volgende merken

Wilt u weten of wij ook op uw toestel batterij vervanging kunnen plaatsen?
Vraag het dan aan één van onze medewerkers in de winkel.

ONZE VOORDELEN

Batterij vervangen Heerhugowaard

Wij bieden 2 soorten batterij reparaties aan van de iPhones. De eerste is gewoon de batterij vervangen en dan geeft de iPhone een melding dat deze vervangen is. Of wij zetten de BMS over op de nieuwe accu zodat deze melding niet verschijnt. 

Als uw Macbook of andere laptop een batterij vervanging nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kunnen de juiste batterij bestellen en dan de volgende dag vervangen. Reparatie duurt in alle gevallen ongeveer 60 min.

 

REGIO