Indien uw tablet meerdere problemen heeft hanteren wij een korting i.v.m. meerdere reparaties.
Modelnummers Samsung Tab A8 10.5″ (2021): SM-X200 & SM-X205

 
 

Scherm Origineel

Prijs op aanvraag

LCD Origineel

Prijs op aanvraag

Software

€ 29,-

Batterij

Prijs op aanvraag

Oplaadpoort

Prijs op aanvraag

Camera

Prijs op aanvraag

Geen geluid

Prijs op aanvraag

Vochtschade

€ 69,-

Moederbord

Prijs op aanvraag

Overige

Prijs op aanvraag

Samsung Tab A8 10.5" (2021) reparatie Heerhugowaard

Een val kan altijd gebeuren met uw Samsung tablet. De tablet kan op de grond vallen, waardoor u een barst of een flinke deuk in uw scherm heeft of natuurlijk in het water waardoor u de schade niet in één oogopslag ziet, maar wel daardoor kortsluiting kan maken. Bij alle problemen, groot of klein, bieden wij de juiste oplossing voor u aan. Van software problemen tot aan moederbord of chip reparaties. Telefoon reparatie Heerhugowaard kan het aan. Meestal dezelfde dag nog klaar. Wij zijn dé telefoonwinkel van Heerhugowaard en omstreken. Verkoop van nieuwe en refurbished toestellen met garantie.  Vraag snel een offerte aan of neem contact met ons op. De modelnummers waar de Samsung Tab A8 10.5″ (2021) aan te herkennen is, zijn: SM-X200 & SM-X205

SSamsung Tab A8 10.5" (2021) scherm reparatie Dijk en Waard

Er is tegenwoordig veel verschil in kwaliteit en soort schermen welke u kunt laten plaatsen. Goedkoop is vaak duurkoop en kan ervoor zorgen dat u later problemen gaat krijgen met bijvoorbeeld het touchscreen van uw tablet. De originele schermen zijn altijd zelf van Samsung en daar betaald u ook iets meer voor dan de hoge kwaliteit schermen.  Voor de meeste Samsung reparaties gebruiken wij enkel de originele onderdelen omdat de namaak schermen van zo een slechte kwaliteit zijn, dat wij deze gewoonweg niet kunnen plaatsen. Wij kiezen er daarom voor om met de beste kwaliteit te werken. U heeft op de schermen 12 maanden garantie. Het vervangen van Samsung schermen is bij de meeste modellen een complete lcd unit. Dit wordt als een service pack geleverd. Heeft u nog vragen over deze onderdelen dan kunt u altijd bij ons langskomen, een berichtje sturen of even bellen.

Samsung Tab A8 10.5" (2021) batterij reparatie

Is uw tablet toe aan een nieuwe batterij? Laat deze dan vakkundig door ons vervangen en loop niet te lang met een verouderde batterij rond.  Na een lange tijd en na vele malen uw batterij opladen is deze vaak snel leeg of valt de Samsung Tablet zelfs soms uit. Een batterij die teveel laad cyclussen heeft gehad gaat nooit zo lang mee als een nieuwe accu zonder enige laadcyclussen. Daarnaast kan uw tablet er ook trager van worden. Een nieuwe accu heeft daarom dus veel voordelen in het gebruik. Wij vervangen de batterij op een veilige manier waardoor en geen problemen zullen ontstaan na de reparatie.

Samsung Tab A8 10.5" (2021) laad connector reparatie

In de dockconnector kan vaak vuiligheid komen of zelfs vocht. Dit is dus ook het meest voorkomend bij Telefoon reparatie Heerhugowaard als reparatie. Wij vervangen bij deze herstelling de complete unit of als dit op het moederbord zit, dan vervangen wij de connector op het moederbord zelf. Bij een unit is dit vaak inclusief antenne, microfoons en laadconnector. Deze reparatie duurt gemiddeld 60 – 120 min en wordt ter plekke uitgevoerd. Al onze onderdelen zijn origineel tenzij anders is vermeld. Heeft u problemen met opladen of kan uw Samsung Tablet niet meer verbinden met Smartswitch ? Breng uw tablet langs en wij zullen zien wat er mis mee is. Ook als de laadpoort gesoldeerd moet worden, kunnen wij deze binnen een werkdag voor u in orde maken. Dit wordt gedaan door middel van microsolderen. Wij zijn de enige in Heerhugowaard en omstreken die deze reparaties uitvoeren als een erkend bedrijf.

Samsung Tab A8 10.5" (2021) waterschade herstel

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar Samsung tablets zijn niet gemaakt om bij water in de buurt te zijn. Alhoewel Samsung dit wel verkondigt is het nooit 100% waterdicht, maar meer spatwaterdicht. Mocht uw Samsung Tablet dan toch in het water zijn gevallen of met vocht in aanraking zijn geweest? Zet deze dan zo snel mogelijk uit en breng deze naar ons. Wij zullen de Samsung Tablet openen en grondig reinigen. Daarna kunnen we zien welke schade er is opgelopen door de vocht. Onderzoek hiervan duurt gemiddeld een werkdag.

Samsung Tab A8 10.5" (2021) Moederbord Reparatie

Moederbord problemen zijn problemen die u als klant niet wilt hebben maar de meeste telefoonwinkels ook niet willen zien. Het vergt erg veel moeite en tijd om dit soort reparaties te kunnen oplossen. Voor ons is dit geen enkel probleem. Wij hebben moederbord specialisten in ons team die dit soort reparaties dagelijks uitvoeren. De meest voorkomende moederbord reparaties zijn : 

  • Baseband probleem ( vaak kan je dit herkennen aan geen imei meer of de Samsung leest geen simkaart meer en blijft op zoeken staan )
  • Wi-Fi / Bluetooth probleem ( Je kunt je wifi  of bluetooth niet meer inschakelen. De knop blijft grijs
  • Audio IC probleem ( Vrijwel alle geluiden werken niet meer of je hoort gekraak. Het luidspreker icoontje is ook grijs )
  • Geen Touch ( Je kunt je tablet niet meer bedienen, de touch werkt niet en reageert niet meer op aanrakingen )
  • Backlight probleem ( Vrijwel geen beeld alleen op de achtergrond, als je met een lamp schijnt zie je wel beeld. )
  • Gaat niet meer aan ( Dit kan van waterschade tot aan een kortsluiting zijn op het moederbord )
  • Touch ID  / Face ID ( Dan krijg je vaak een touch id foutmelding dat de  vingerafdruk sensor niet gebruikt kan worden of werkt de face id functie niet )

Garantie

Bij Telefoon reparatie Heerhugowaard heeft u altijd 12 maanden garantie op het door ons vervangen onderdeel. Waterschade en val/stootschade valt hier niet onder. Bekijk onze algemene voorwaarden voor meer informatie. Bij het afhalen van een reparatie krijgt u altijd een factuur mee. Deze factuur is tevens uw garantiebewijs.

 

Wat te doen als u moet wachten op de reparatie?

Ten eerste bent u altijd welkom in de winkel om een bakje koffie te drinken of te genieten van een kop thee. Wat ook mogelijk is, is om met de reparateur mee te kijken naar de stappen om uw smartphone te repareren, maar in Heerhugowaard heb je ook het winkelcentrum Middenwaard waar je tal van leuke winkels hebt en het is compleet overdekt. Door nog geen twee minuten met de auto te rijden kunt u daar rustig winkelen of gewoon even de dagelijkse boodschappen halen bij de Albert Heijn. Bagels en Beans in Heerhugowaard is ook zeker een aanrader als u houd van een lekker broodje.

ONZE VOORDELEN

SPECIALIST

Telefoon Reparatie Heerhugowaard is uw vertrouwde specialist met uitgebreide ervaring in tablet reparaties. Aangezien wij vanaf de Tab A 9.7″ (2015) al Samsung’s repareren mogen wij gerust zeggen dat wij ons gespecialiseerd hebben in vakkundige reparaties. Als toonaangevende experts bieden wij reparatiediensten aan voor diverse telefoonreparatiewinkels. Kies voor betrouwbaarheid en expertise bij Telefoon Reparatie Heerhugowaard

Samsung reparatie centre Heerhugowaard helpt particulieren en B2B bedrijven in heel Nederland. Onze klanten komen van ver en dichtbij.

 

REGIO