Huawei P Smart ( 2019 ) reparatie

Indien uw Huawei P Smart 2019 telefoon meerdere problemen heeft, hanteren wij een korting i.v.m. meerdere reparaties.
Modelnummer Huawei P Smart 2019: POT-LX1

Scherm gebarsten

€ 109,-

Geen Beeld

€ 109,-

Achterkant

€ 59,-

Batterij

€ 59,-

Oplaadpoort

€ 59,-

Front camera

 59,-

Back camera

€ 59,-

Earspeaker

€ 49,-

Luidspreker

€ 49,-

Microfoon

€ 59,-

Knoppen

€ 59,-

Software

€ 29,-

Waterschade reiniging

€ 49,-

Moederbord

Prijs op aanvraag

Overige

Prijs op aanvraag

Huawei P Smart ( 2019 ) reparatie Heerhugowaard

Een val kan altijd gebeuren met uw Huawei telefoon. De Huawei kan op de grond vallen, waardoor u een barst of flinke deuk in uw scherm heeft. Of natuurlijk in het water, waardoor u de schade niet in één oogopslag ziet, maar wel daardoor kortsluiting kan maken. Bij alle problemen, groot of klein, bieden wij de juiste oplossing voor u aan. Van software problemen tot aan moederbord of chip reparaties. Telefoon reparatie Heerhugowaard kan het aan. Meestal dezelfde dag nog klaar. Wij zijn dé telefoonwinkel van Heerhugowaard en omstreken. Verkoop van nieuwe en refurbished toestellen met garantie.  Vraag snel een offerte aan of neem contact met ons op. Het modelnummer waar de Huawei P Smart 2019 aan is te herkennen, is: POT-LX1. 

Huawei P Smart ( 2019 ) scherm reparatie Dijk en Waard

Er is tegenwoordig veel verschil in kwaliteit en soort scherm welke u kunt laten plaatsen. Bij de Mediamarkt bijvoorbeeld hebben ze 3 verschillende soorten kwaliteiten. Wij vinden dit te veel en bieden enkel of originele onderdelen of een copy hiervan. Dit is een replica scherm waarvan u bijna niet kan zijn dat dit geen origineel scherm is. De originele schermen zijn altijd zelf van Huawei en daar betaald u ook iets meer voor dan de hoge kwaliteit schermen.  Voor de meeste Huawei reparaties gebruiken wij enkel de originele onderdelen omdat de namaak schermen van zo een slechte kwaliteit zijn, dat wij deze gewoonweg niet kunnen plaatsen. U heeft op beide schermen 6 maanden garantie en word precies dezelfde wijze vervangen.  Het vervangen van Huawei schermen is bij de meeste modellen een complete lcd unit. Dit word als een service pack geleverd en is inclusief nieuw frame, lcd scherm , touchscreen en glas homebutton of fingerscanner, trilmodule en earspeaker. Heeft u nog vragen over deze onderdelen, dan kunt u ons altijd een berichtje sturen.

Huawei P Smart ( 2019 ) batterij reparatie

Is uw telefoon toe aan een nieuwe batterij? Laat deze dan vakkundig door ons vervangen en loop niet te lang met een verouderde batterij rond.  Na een lange tijd en na vele malen uw batterij opladen is deze vaak snel leeg of valt de telefoon zelfs soms uit. Een batterij die teveel laad cyclussen heeft gehad gaat nooit zo lang mee als een nieuwe accu zonder enige laadcyclussen. Daarnaast kan uw telefoon er ook trager van worden. Een nieuwe accu heeft daarom dus veel voordelen in het gebruik. Wij vervangen de batterij op een veilige manier waardoor en geen problemen zullen ontstaan na de reparatie.

Huawei P Smart ( 2019 ) laad connector reparatie

In de dockconnector kan vaak vuiligheid komen of zelfs vocht. Dit is dus ook het meest voorkomend bij Telefoon reparatie Heerhugowaard als reparatie. Wij vervangen bij deze herstelling de complete unit. Dit is inclusief antenne, microfoons en laadconnector. Deze reparatie duurt gemiddeld 60 min en wordt ter plekke uitgevoerd. Al onze onderdelen zijn origineel tenzij anders is vermeld. Heeft u problemen met opladen of kan uw Huawei niet meer verbinden met Hisuite software? Breng uw telefoon langs en wij zullen zien wat er mis mee is. Ook als de laadpoort gesoldeerd moet worden, kunnen wij deze binnen een werkdag voor u in orde maken. Dit wordt gedaan door middel van microsolderen. Wij zijn de enige in Heerhugowaard en omstreken die deze reparatie uitvoeren als een erkend bedrijf.

Huawei P Smart ( 2019 ) waterschade reparatie

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen maar Huawei telefoons zijn niet gemaakt om bij water in de buurt te zijn. Alhoewel Huawei dit wel verkondigt is het nooit 100% waterdicht, maar meer spatwaterdicht, Mocht uw Huawei dan toch in het water zijn gevallen of met vocht in aanraking zijn geweest? Zet deze dan zo snel mogelijk uit en breng deze naar ons. Wij zullen de Huawei telefoon openen en grondig reinigen. Daarna kunnen we zien welke schade er is opgelopen door de vocht. Onderzoek hiervan duurt gemiddeld een werkdag. 

Huawei P Smart ( 2019 ) moederbord reparatie

Moederbord problemen zijn problemen die u als klant niet wilt hebben maar de meeste telefoonwinkels ook niet willen zien. Het vergt erg veel moeite en tijd om dit soort reparaties te kunnen oplossen. Voor ons is dit geen enkel probleem. Wij hebben moederbord specialisten in ons team die dit soort reparaties dagelijks uitvoeren. De meest voorkomende moederbord reparaties zijn : 

 • Baseband probleem ( vaak kan je dit herkennen aan geen imei meer of de iPhone leest geen simkaart meer en blijft op zoeken staan )
 • Wi-Fi / Bluetooth probleem ( Je kunt je wifi  of bluetooth niet meer inschakelen. De knop blijft grijs
 • Audio IC probleem ( Vrijwel alle geluiden werken niet meer of je hoort gekraak. Het luidspreker icoontje is ook grijs )
 • Geen Touch ( Je kunt je telefoon niet meer bedienen, de touch werkt niet en reageert niet meer op aanrakingen )
 • Backlight probleem ( Vrijwel geen beeld alleen op de achtergrond, als je met een lamp schijnt zie je wel beeld. )
 • Gaat niet meer aan ( Dit kan van waterschade tot aan een kortsluiting zijn op het moederbord )
 • Face-id probleem ( Krijg je vaak een melding dat face id niet geactiveerd kan worden of vraagt bij instellingen hoger of lager en probleem met truedept camera ) 

Garantie

Bij Telefoon reparatie Heerhugowaard heeft u altijd 6 maanden garantie op het door ons vervangen onderdeel. Waterschade en val/stootschade valt hier niet onder. Bekijk onze algemene voorwaarden voor meer informatie. Bij het afhalen van een reparatie krijgt u altijd een factuur mee. Deze factuur is tevens uw garantiebewijs.

Wat te doen als u moet wachten op de reparatie?

Ten eerste bent u altijd welkom in de winkel om een bakje koffie te drinken of te genieten van een kop thee. Wat ook mogelijk is, is om met de reparateur mee te kijken naar de stappen om uw smartphone te repareren, maar in Heerhugowaard heb je ook het winkelcentrum Middenwaard waar je tal van leuke winkels hebt en het is compleet overdekt. Door nog geen twee minuten met de auto te rijden kunt u daar rustig winkelen of gewoon even de dagelijkse boodschappen halen bij de Albert Heijn. Bagels en Beans in Heerhugowaard is ook zeker een aanrader als u houd van een lekker broodje.

ONZE VOORDELEN

 • Originele onderdelen
 • Klaar terwijl u wacht*
 • Altijd scherp geprijsd
 • No cure no pay
 • Ruime assortiment
 • 6 maanden coulante garantie
 • Denkt altijd met u mee

Huawei specialist

Telefoonreparatie Heerhugowaard heeft jarenlang ervaring in het repareren van Huawei Telefoons. Gezien wij vanaf de Huawei G550 al  repareren mogen wij gerust spreken over specialisme. Als echte kenners repareren wij dan ook voor vele telefoon reparatie winkels.

Huawei reparatie centre Heerhugowaard helpt particulieren en B2B bedrijven in heel Nederland. Onze klanten komen van ver en dichtbij.

REGIO

Of u nu om de hoek woont of elders in het land. U kunt uw device opsturen of gewoon langsbrengen.

 • Heerhugowaard
 • Alkmaar
 • Heiloo
 • Castricum
 • Dijk en waard
 • Broek op langedijk
 • Ursem
 

Klik hieronder voor alle reparatie prijzen

Reparatieprijzen zijn inclusief BTW en montagekosten