Indien uw iPhone 11 meerdere problemen heeft, hanteren wij een korting i.v.m. meerdere reparaties.
 

Scherm Origineel

€ 139,-

Scherm Replica

€ 99,-

Achterkant

€ 99,-

Batterij

€ 69,-

Oplaadpoort

€ 79,-

Front camera

€ 105,-

Back camera

€ 115,-

Earspeaker

€ 79,-

Luidspreker

€ 65,-

Microfoon

€ 79,-

Knoppen

€ 85,-

Software

€ 29,-

Waterschade reiniging

€ 39,-

Moederbord

Prijs op aanvraag

Overige

Prijs op aanvraag

iPhone 11 reparatie Heerhugowaard

Een val kan altijd gebeuren met uw iPhone telefoon. De iPhone kan op de grond vallen, waardoor u een barst of flinke deuk in uw scherm heeft. Of natuurlijk in het water, waardoor u de schade niet in één oogopslag ziet, maar wel daardoor kortsluiting kan maken. Bij alle problemen, groot of klein, bieden wij de juiste oplossing voor u aan. Van software problemen tot aan moederbord of chip reparaties. Telefoon reparatie Heerhugowaard kan het aan. Meestal dezelfde dag nog klaar. Wij zijn dé telefoonwinkel van Heerhugowaard en omstreken. Verkoop van nieuwe en refurbished toestellen met garantie.  Vraag snel een offerte aan of neem contact met ons op.

iPhone 11 scherm reparatie Dijk en Waard

Er is tegenwoordig veel verschil in kwaliteit en soort scherm welke u kunt laten plaatsen. Bij de Mediamarkt bijvoorbeeld hebben ze 3 verschillende soorten kwaliteiten. Wij vinden dit te veel en bieden enkel of originele onderdelen of een copy hiervan. Dit is een replica scherm waarvan u bijna niet kan zijn dat dit geen origineel scherm is. De originele schermen zijn altijd zelf van Apple en daar betaald u ook iets meer voor dan de hoge kwaliteit schermen.  U heeft op beide schermen 6 maanden garantie en worden op precies dezelfde wijze vervangen. Bij de nieuwere modellen iPhones komt er een melding na reparatie dat het scherm niet origineel is of dat Apple dit niet kan verifiëren. Ook deze melding kunnen wij oplossen, maar enkel als u het oude scherm nog heeft. Wij moeten hiervoor de chip overzetten op uw nieuwe scherm.

iPhone 11 batterij reparatie

Is uw telefoon toe aan een nieuwe batterij? Laat deze dan vakkundig door ons vervangen en loop niet te lang met een verouderde batterij rond.  Na een lange tijd en na vele malen uw batterij opladen is deze vaak snel leeg of valt de telefoon zelfs soms uit. Als u naar instellingen gaat en dan bij batterij de conditie nakijkt, zult u zien dat deze onder 85% zal zijn. Een batterij die teveel laad cyclussen heeft gehad gaat nooit zo lang mee als een nieuwe accu zonder enige laadcyclussen. Bij deze reparatie kunnen we ook ervoor zorgen dat u geen melding krijgt na batterij vervanging. De batterij chip die dit leest zetten wij over op de nieuwe accu.

iPhone 11 laad connector reparatie

In de dockconnector kan vaak vuiligheid komen of zelfs vocht. Dit is dus ook het meest voorkomend bij Telefoon reparatie Heerhugowaard als reparatie. Wij vervangen bij deze herstelling de complete unit. Dit is inclusief antenne, microfoons en laadconnector. Deze reparatie duurt gemiddeld 60 min en wordt ter plekke uitgevoerd. Al onze onderdelen zijn origineel tenzij anders is vermeld. Heeft u problemen met opladen of kan uw iPhone niet meer verbinden met iTunes? Breng uw telefoon langs en wij zullen zien wat er mis mee is.

iPhone 11 waterschade reparatie

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar iPhones zijn niet gemaakt om bij water in de buurt te zijn. Alhoewel Apple dit wel verkondigt is het nooit 100% waterdicht, maar meer spatwaterdicht. Mocht uw iPhone dan toch in het water zijn gevallen of met vocht in aanraking zijn geweest? Zet deze dan zo snel mogelijk uit en breng deze naar ons. Wij zullen de iPhone openen en grondig reinigen. Daarna kunnen we zien welke schade er is opgelopen door de vocht. Onderzoek hiervan duurt gemiddeld een werkdag.

iPhone 11 moederbord reparatie

Moederbord problemen zijn problemen die u als klant niet wilt hebben maar de meeste telefoonwinkels ook niet willen zien. Het vergt erg veel moeite en tijd om dit soort reparaties te kunnen oplossen. Voor ons is dit geen enkel probleem. Wij hebben moederbord specialisten in ons team die dit soort reparaties dagelijks uitvoeren. De meest voorkomende moederbord reparaties zijn : 

  • Baseband probleem ( vaak kan je dit herkennen aan geen imei meer of de iPhone leest geen simkaart meer en blijft op zoeken staan )
  • Wi-Fi / Bluetooth probleem ( Je kunt je wifi  of bluetooth niet meer inschakelen. De knop blijft grijs
  • Audio IC probleem ( Vrijwel alle geluiden werken niet meer of je hoort gekraak. Het luidspreker icoontje is ook grijs )
  • Geen Touch ( Je kunt je telefoon niet meer bedienen, de touch werkt niet en reageert niet meer op aanrakingen )
  • Backlight probleem ( Vrijwel geen beeld alleen op de achtergrond, als je met een lamp schijnt zie je wel beeld. )
  • Gaat niet meer aan ( Dit kan van waterschade tot aan een kortsluiting zijn op het moederbord )
  • Face-id probleem ( Krijg je vaak een melding dat face id niet geactiveerd kan worden of vraagt bij instellingen hoger of lager en probleem met truedept camera ) 

Garantie

Bij Telefoon reparatie Heerhugowaard heeft u altijd 6 maanden garantie op het door ons vervangen onderdeel. Waterschade en val/stootschade valt hier niet onder. Bekijk onze algemene voorwaarden voor meer informatie. Bij het afhalen van een reparatie krijgt u altijd een factuur mee. Deze factuur is tevens uw garantiebewijs.

ONZE VOORDELEN

SMARTPHONE SPECIALIST

Telefoon Reparatie Heerhugowaard heeft jarenlang ervaring in het repareren van smartphone. Aangezien wij vanaf de Apple iPhone 3 al iPhone’s repareren mogen wij gerust spreken over specialisme. Als echte kenners repareren wij dan ook voor vele telefoon reparatie winkels.

iPhone reparatie centre Heerhugowaard helpt particulieren en B2B bedrijven in heel Nederland. Onze klanten komen van ver en dichtbij.

 

REGIO