Indien uw tablet meerdere problemen heeft hanteren wij een korting i.v.m. meerdere reparaties.
Modelnummers iPad 5 (2017): A1822 & A1823

Scherm Origineel

€ 75,-

LCD Origineel

€ 129,-

Software

€ 29,-

Batterij

€ 75,-

Oplaadpoort

€ 85,-

Camera

€ 89,-

Geen geluid

€ 75,-

Vochtschade

€ 49,-

Moederbord

Prijs op aanvraag

Overige

Prijs op aanvraag

Apple iPad 5 reparatie Heerhugowaard

Een val kan altijd gebeuren met uw Apple iPad Tablet. De tablet kan op de grond vallen, waardoor u een barst of een flinke deuk in uw scherm heeft of natuurlijk in het water waardoor u de schade niet in één oogopslag ziet, maar wel daardoor kortsluiting kan maken. Bij alle problemen, groot of klein, bieden wij de juiste oplossing voor u aan. Van software problemen tot aan moederbord of chip reparaties. Telefoon reparatie Heerhugowaard kan het aan. Meestal dezelfde dag nog klaar. Wij zijn dé telefoonwinkel van Heerhugowaard en omstreken. Verkoop van nieuwe en refurbished toestellen met garantie.  Vraag snel een offerte aan of neem contact met ons op. De modelnummers waar de iPad Mini 6 (2021) aan te herkennen is, zijn: A2567, A2568 & A2569.

Apple iPad 5 scherm reparatie Dijk en Waard

Er is tegenwoordig veel verschil in kwaliteit en soort schermen welke u kunt laten plaatsen. Goedkoop is vaak duurkoop en kan ervoor zorgen dat u later problemen gaat krijgen met bijvoorbeeld het touchscreen van uw tablet. Wij kiezen er daarom voor om met de beste kwaliteit te werken. U heeft op de schermen 12 maanden garantie en deze wordt op precies dezelfde wijze vervangen als bij de officiële Apple stores.  Het vervangen van Apple schermen is bij de een groot aantal modellen een complete lcd unit. Bij de iPad Mini serie bijvoorbeeld zijn bij de oudere modellen enkel het glas te vervangen en bij de nieuwere versies is dat een complete lcd unit. Heeft u nog vragen over deze onderdelen dan kunt u ons altijd langskomen, een berichtje sturen of even bellen. Ook kunnen we het verschil laten zien tussen origineel en copy schermen.

Apple iPad 5 batterij reparatie

Is uw tablet toe aan een nieuwe batterij? Laat deze dan vakkundig door ons vervangen en loop niet te lang met een verouderde batterij rond.  Na een lange tijd en na vele malen uw batterij opladen is deze vaak snel leeg of valt de iPad zelfs soms uit. Een batterij die teveel laad cyclussen heeft gehad gaat nooit zo lang mee als een nieuwe accu zonder enige laadcyclussen. Daarnaast kan uw iPad er ook trager van worden. Een nieuwe accu heeft daarom dus veel voordelen in het gebruik. Wij vervangen de batterij op een veilige manier waardoor en geen problemen zullen ontstaan na de reparatie.

Apple iPad 5 laad connector reparatie

In de dockconnector kan vaak vuiligheid komen of zelfs vocht. Dit is dus ook het meest voorkomend bij Telefoon reparatie Heerhugowaard als reparatie. Wij vervangen bij deze herstelling de complete unit. Dit is inclusief antenne, microfoons en laadconnector. Deze reparatie duurt gemiddeld 120 min en wordt ter plekke uitgevoerd. Al onze onderdelen zijn origineel tenzij anders is vermeld. Heeft u problemen met opladen of kan uw Apple iPad niet meer verbinden met iTunes? Breng uw tablet langs en wij zullen zien wat er mis mee is. Ook als de laadpoort gesoldeerd moet worden, kunnen wij deze binnen een werkdag voor u in orde maken. Dit wordt gedaan door middel van microsolderen. Wij zijn de enige in Heerhugowaard en omstreken die deze reparatie uitvoeren als een erkend bedrijf.

Apple iPad 5 waterschade herstel

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar Apple tablets zijn niet gemaakt om bij water in de buurt te zijn. Alhoewel Apple dit wel verkondigt is het nooit 100% waterdicht, maar meer spatwaterdicht. Mocht uw Apple iPad dan toch in het water zijn gevallen of met vocht in aanraking zijn geweest? Zet deze dan zo snel mogelijk uit en breng deze naar ons. Wij zullen de Apple iPad openen en grondig reinigen. Daarna kunnen we zien welke schade er is opgelopen door de vocht. Onderzoek hiervan duurt gemiddeld een werkdag.

Apple iPad 5 Moederbord Reparatie

Moederbord problemen zijn problemen die u als klant niet wilt hebben maar de meeste telefoonwinkels ook niet willen zien. Het vergt erg veel moeite en tijd om dit soort reparaties te kunnen oplossen. Voor ons is dit geen enkel probleem. Wij hebben moederbord specialisten in ons team die dit soort reparaties dagelijks uitvoeren. De meest voorkomende moederbord reparaties zijn : 

  • Baseband probleem ( vaak kan je dit herkennen aan geen imei meer of de ipad leest geen simkaart meer en blijft op zoeken staan )
  • Wi-Fi / Bluetooth probleem ( Je kunt je wifi  of bluetooth niet meer inschakelen. De knop blijft grijs
  • Audio IC probleem ( Vrijwel alle geluiden werken niet meer of je hoort gekraak. Het luidspreker icoontje is ook grijs )
  • Geen Touch ( Je kunt je tablet niet meer bedienen, de touch werkt niet en reageert niet meer op aanrakingen )
  • Backlight probleem ( Vrijwel geen beeld alleen op de achtergrond, als je met een lamp schijnt zie je wel beeld. )
  • Gaat niet meer aan ( Dit kan van waterschade tot aan een kortsluiting zijn op het moederbord )
  • Vingerafdruk sensor / Home button ( Krijg je vaak een foutmelding dat de  vingerafdruk sensor niet gebruikt kan worden of werkt de klik functie van uw homebutton niet )

Garantie

Bij Telefoon reparatie Heerhugowaard heeft u altijd 12 maanden garantie op het door ons vervangen onderdeel. Waterschade en val/stootschade valt hier niet onder. Bekijk onze algemene voorwaarden voor meer informatie. Bij het afhalen van een reparatie krijgt u altijd een factuur mee. Deze factuur is tevens uw garantiebewijs.

 

Wat te doen als u moet wachten op de reparatie?

Ten eerste bent u altijd welkom in de winkel om een bakje koffie te drinken of te genieten van een kop thee. Wat ook mogelijk is, is om met de reparateur mee te kijken naar de stappen om uw smartphone te repareren, maar in Heerhugowaard heb je ook het winkelcentrum Middenwaard waar je tal van leuke winkels hebt en het is compleet overdekt. Door nog geen twee minuten met de auto te rijden kunt u daar rustig winkelen of gewoon even de dagelijkse boodschappen halen bij de Albert Heijn. Bagels en Beans in Heerhugowaard is ook zeker een aanrader als u houd van een lekker broodje.

ONZE VOORDELEN

SMARTPHONE SPECIALIST

Telefoon Reparatie Heerhugowaard is uw vertrouwde specialist met uitgebreide ervaring in tablet reparaties. Aangezien wij vanaf de Apple iPad 2 al iPad’s repareren mogen wij gerust zeggen dat wij ons gespecialiseerd hebben in vakkundige reparaties. Als toonaangevende experts bieden wij reparatiediensten aan voor diverse telefoonreparatiewinkels. Kies voor betrouwbaarheid en expertise bij Telefoon Reparatie Heerhugowaard

iPhone reparatie centre Heerhugowaard helpt particulieren en B2B bedrijven in heel Nederland. Onze klanten komen van ver en dichtbij.

 

REGIO