Clearplex Screen protector

Uw telefoon verdient het beste

Gegarandeerd snelle service

Kies je voor Telefoonreparatie Heerhugowaard en ben je op zoek naar de beste bescherming? Dan zorgen wij ervoor dat je binnen 30 minuten kan genieten van een perfect aansluitende screenprotector met de beste kwaliteit die op dit moment op de markt is.

De beste bescherming

Bescherm jouw smartphone, tablet, laptop, camera of ander apparaat tegen krassen, barsten en UV-straling dankzij onze super geavanceerde schermfolies. Omdat al onze screenprotectors door ons zelf op maat worden gesneden bieden wij perfecte aansluiting op jouw toestel. Edge-to-edge, en zelfs met gebogen schermen.

Te verwijderen zonder schade

Normaliter raden wij aan een screenprotector iedere maand te vervangen. Maar dankzij onze Nano gel en Coating-folies is dit bij lange na niet nodig. Komt er toch een moment dat je aan vervanging toe bent? Dan kan het folie geheel zonder schade eraf gehaald worden. Je ziet er niks van terug

Laagste prijs

Telefoon reparatie Heerhugowaard weet uit ervaring dat een screenprotector aanbrengen niet moeilijk hoeft te zijn. Daarom doen wij dit graag voor u en geheel kosteloos. Het door ons professioneel laten plaatsen van een screenprotector is bij ons al mogelijk vanaf €10

Laat krasjes verdwijnen

Onze gelcoat biedt niet alleen optimale bescherming, maar hecht zich ook in kleine krasjes die op dit moment op het scherm zitten. Na een 30 minuten inwerkperiode zullen deze krasjes compleet onzichtbaar zijn geworden. Je scherm lijkt weer als nieuw.

Clearplex

Clearplex is één van de beste schermfolies die op dit moment op de markt te vinden is. We raden die aan maar we hebben ook de normale glasprotectors. Bij Telefoon reparatie Heerhugowaard kan je beiden bestellen en als screenprotector laten plaatsen.

Krassen op je scherm, misschien wel de meest vervelende schade die je op kan lopen.

Jammer genoeg is het iets waar 66% van de smartphone gebruikers mee te maken krijgen op jaarbasis. Deze schade kan variëren van kleine krasjes tot complete breuken in de glaslaag.

Toch is dit heel eenvoudig te voorkomen: gebruik een screenprotector. Met een beschermende schermfolie voorkom je bijna alle schade die je oploopt tijdens dagelijks gebruik, maar ook wanneer jouw toestel valt.
Bescherm jouw telefoon met enkel het beste
De Telefoonwinkel in Heerhugowaard biedt dan ook iets heel speciaals: Bewezen bescherming voor echt ieder apparaat. Met onze Coating folie maken wij een schermfolie voor jouw toestel op maat.

Wij installeren een screenprotector die 100% aansluit bij jouw toestel, zelfs als het schuine of ronde randen heeft. Perfecte edge-to-edge bescherming, met natuurlijk ruimte voor speakers en microfoon
Binnen 10 min vakkundig geplakt op uw device

Beschikbaar voor alle apparaten met uitzondering van Macbooks

Klik hieronder voor al onze reparatieprijzen

Reparatieprijzen en reparatieduur staan allen vermeld