Over ons

Telefoon Reparatie Heerhugowaard

Cloud Solution

Meer

Speed Optimization

Meer

Online Marketing

Meer

Website Design

Meer

Onze manier

We doen ons uiterste best om een positieve bijdrage te leveren aan onze klanten, hun gebruikers en onze gemeenschap

2019

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

2020

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

2021

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

2022

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

b2b

Als B2B-expert in de elektronica reparatiebranche, bieden wij hoogwaardige diensten voor het herstellen van telefoons, tablets, desktops, laptops en diverse andere apparaten. Onze toegewijde team van technici staat klaar om uw zakelijke behoeften te ondersteunen en ervoor te zorgen dat uw bedrijfsapparatuur snel en efficiënt wordt hersteld. We begrijpen de waarde van betrouwbare technologie voor uw bedrijfsvoering en bieden op maat gemaakte oplossingen om ervoor te zorgen dat uw apparaten altijd in topconditie zijn. Vertrouw op ons voor kwalitatieve reparaties en een vlotte samenwerking, zodat uw bedrijf zonder onderbrekingen kan blijven draaien.

Telefoon reparatie Heerhugowaard
5.0
Gebaseerd op 48 beoordelingen
powered by Google
BryanBryan
14:01 01 Aug 23
Via Whatsapp had ik contact opgenomen met de vraag of mijn telefoon bij hun gerepareerd kon worden. Vrijwel meteen kreeg ik reactie. Ik ben toen langs gegaan met mijn telefoon en binnen 1 dag hadden ze hem tegen de afgesproken prijs gerepareerd. Ze hadden hem zelfs nog extra schoon gemaakt!
Ruud DekkerRuud Dekker
14:18 24 Jul 23
Bovenkant
Lisa PlooijLisa Plooij
07:37 23 Jul 23
Goede service voor een vriendelijke prijs! Blij dat de camera het weer doet! 📱
michel mestermichel mester
15:17 14 Jul 23
Reparatie aan telefoon netjes en vakkundig uitgevoerd.Prijs is ook prima.Mocht het nodig zijn kom ik hier zeker terug.
fatih fatihfatih fatih
21:54 13 Jul 23
Perfect
Krista BlijlevenKrista Blijleven
06:34 21 Jun 23
Heb hier al meerdere refurbished telefoons gekocht. Personeel is kundig en zeer vriendelijk. Prijzen zijn zeer redelijk. Service is top. Ik kan dit bedrif van harte aanbevelen!
Pieter WondergemPieter Wondergem
21:56 08 Jun 23
Ze verlenen de service die het beste bij je past. Ik kreeg m'n telefoon niet meer aan. Bleek dat mijn laders stuk waren. Zo heeft mijn telefoon een middag bij de reparatie aan de lader mogen liggen. (Wegens andere redenen had ik al een nieuwe. En kon ik zelf m'n gegevens overzetten)
Paul KuipersPaul Kuipers
12:32 28 Apr 23
Geweldige service..! Ik bracht een telefoon nadat ik het scherm zelf had vernieuwd, maar de home-knop wilde niet werken, bij hen een nieuw scherm gekocht maar daarmee wilde de home-knop ook niet werken. Hij heeft toen zélf weer een nieuw scherm geplaatst en jawel, toen werkte het wél.. Björn, dank voor je inzet en graag tot ziens..!!
Fred FlintstoneFred Flintstone
08:17 03 Mar 23
Van mijn Ipad bleek de oplaadconnector defect. Speurwerk op internet leerde dat reparatie soldeerwerk vereiste, een specialistische klus. Ik heb dit bedrijf gekozen omdat op de site duidelijk staat aangegeven dat zij deze reparatie uitvoeren en vanwege de positieve reviews. Na reparatie bleek de Ipad toch meer problemen te hebben. Men heeft getracht een oplossing te kiezen die bij een vergelijkbaar apparaat had gewerkt. Helaas mocht dit niet baten en bleek de Ipad total loss. Alle tijd en moeite die men erin heeft gestoken heeft mij helemaal niets gekost, want men werkt op "no cure no pay" basis. Uiteindelijk bij dit bedrijf een vergelijkbare gebruikte Ipad kunnen kopen voor een goede prijs. Men heeft ook nog gratis de gegevens overgezet. Helemaal top.
js_loader

Over ons

Bij Telefoonreparatie Heerhugowaard zijn we gepassioneerd over het herstellen van uw kostbare mobiele apparaten. Met jarenlange ervaring en een toegewijd team van technici, bieden wij hoogwaardige reparatieservices voor uw smartphones en tablets. Onze missie is om u snel en professioneel te helpen, zodat u snel weer verbonden kunt zijn met uw digitale wereld. We zijn er trots op dat we een vertrouwde bron zijn voor onze gemeenschap als het gaat om telefoonreparaties en we staan garant voor kwaliteit en klanttevredenheid. Of het nu gaat om een gebroken scherm, batterijproblemen of andere technische kwesties, wij zorgen voor uw apparaat. Vertrouw op Telefoonreparatie Heerhugowaard voor betrouwbare en snelle reparaties, zodat u met een gerust hart weer kunt genieten van uw mobiele apparaten