Over ons

Bij Telefoon reparatie Heerhugowaard kunt u terecht voor allerlei soorten reparaties. Ons team van specialisten maakt graag werk van uw reparatie. Omdat we zo zeker zijn van de kwaliteit van onze onderdelen of u nu kiest voor een copy scherm of origineel. Wij bieden 12 maanden garantie op alle Reparaties.

Waarom voor ons kiezen?

Kwaliteitsgarantie

We bieden onze klanten twaalf maanden garantie omdat we vertrouwen hebben in onze kwaliteit.​

Klantenservice

We hebben 24/7 klantenondersteuning, zodat u elke vraag kunt stellen en een afspraak kunt maken met onze expert.

Lage Prijs Garantie

We bieden onze klanten eerlijke prijzen, zodat iedereen een gsm-reparatie kan betalen.

Micro solderen

Printplaat defect

Moederbord reparaties voeren wij uit aan iMacs, Macbooks, Telefoons en Tablets. Moederborden worden steeds dunner en kleiner gemaakt. Dit betekent dat de kans op een defect ook groter is. Moborepair Nederland kan dit in zeer korte tijd herstellen voor u.

Microsolderen in veilige ruimte

Wij voeren alle moederbord herstellingen uit in ons eigen reparatiecenter voor bedrijven en consumenten. Wij werken samen met Moborepair Nederland en laten alle reparaties door hun uitvoeren op zeer professionele wijze.

Audio IC

Werkt de audio niet meer? Dan kunnen wij de audio ic vervangen. Bijna elke iPhone heeft wel zijn zwakke plekken. Bij de iPhone 7 of iPhone 7 Plus is dit audio IC die vaak kapot gaat. De Audio IC is een chip op het moederbord die verantwoordelijk is voor voor het geluid van de iPhone.

Data-recovery

Data verloren?

Ook kunnen we bestanden terughalen die gewist zijn vanaf uw harde schijf of als deze bijvoorbeeld brandschade heeft gehad. Data recovery prijzen zijn altijd op aanvraag .

USB

Iedereen maakt tegenwoordig gebruik van USB-sticks om gemakkelijk data te transporteren van het ene toestel naar het andere. Helaas kunnen deze vroeg of laat defect raken. Wij kunnen de gegevens recupereren en bovendien bewerken we ook flash kaarten en USB-sticks op IC-niveau. Als de stick of kaart niet meer herkend wordt door uw pc, hebben wij speciale software waarmee we uw gegevens in de meeste gevallen nog kunnen recupereren.

GSM, Smartphone, iPhone, iPad, tablets

Mobiele toestellen doen steeds vaker dienst om data op te slaan, de zogenaamde "smartphones". Deze toestellen bevatten al uw telefoonnummers, maar ook e-mails, foto’s, muziekbestanden, uw agenda, etc... Wanneer uw GSM, Smartphone, iPhone, iPad of tablet beschadigd is of u per ongeluk gegevens verwijderd hebt, kunnen wij uw gegevens meestal nog recupereren.

Hoe wij te werk gaan

Alhoewel wij bekend staan om onze snelle afhandeling waarin wij de meeste telefoons binnen een uur weer werkend hebben, geloven wij in zorgvuldige te werk gaan. Daarom geven we iedere smartphone en apparaat dat bij ons binnenkomt een vooronderzoek. Op die manier weten niet alleen wij maar ook u precies waar u aan toe bent.

Zodra u akkoord gaat met onze analyse en prijsopgave zullen onze experts direct aan de slag gaan. Tijdens deze reparaties maken wij alleen gebruik van originele onderdelen. Zo maken wij bijvoorbeeld gebruik van reparatie kits die wij rechtstreeks bij het smartphonemerk kopen. U bent er dan ook zeker van dat uw smartphone 100% aan uw reparatie-eisen voldoet.

Zodra de reparatie klaar is zullen wij het toestel met een speciaal antibacterieel schoonmaakmiddel onder handen nemen. Wij zullen vervolgens samen met u de reparatie doornemen, zodat u precies weet wat er gedaan is en wat u kunt verwachten.

Dit alles doen wij binnenshuis. Wij hoeven dus geen taken uit te besteden. Uw telefoon wordt niet weggestuurd naar andere bedrijven waardoor u langdurig uw toestel kwijt bent.

Benieuwd hoe wij te werk gaat en wat ons de eerste keuze maakt voor particulieren en bedrijven?

We zijn hier om u te helpen met al uw vragen Meest gestelde vragen

Normaal gesproken neemt een reparatie ongeveer een uur in beslag, met uitzondering van reparaties voor waterschade of moederborden.

Standaard reparaties worden geleverd met een garantie van 1 jaar, en voor moederbordreparaties geldt ook een garantie van 1 jaar

Bij het ophalen van uw gerepareerde item.

Wij werken met alle merken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

U bent welkom om langs te komen, zowel met als zonder vooraf gemaakte afspraak.

Indien gewenst, kunt u te allen tijde een duplicaat aanvragen via administratie@telefoonreparatiehhw.nl.

U ontvangt altijd een factuur bij het ophalen van uw reparatie.

Nee, helaas accepteren we op dit moment geen VVV-cadeaukaarten. We bieden onze excuses aan voor eventueel ongemak en waarderen uw begrip