Moederbord defect?

Moederbord defect?

Micro solderen

Printplaat defect

Moederbord reparaties voeren wij uit aan iMacs, Macbooks, Telefoons en Tablets. Moederborden worden steeds dunner en kleiner gemaakt. Dit betekent dat de kans op een defect ook groter is. Moborepair Nederland kan dit in zeer korte tijd herstellen voor u.

Microsolderen in veilige ruimte

Wij voeren alle moederbord herstellingen uit in ons eigen reparatiecenter voor bedrijven en consumenten. Wij werken samen met Moborepair Nederland en laten alle reparaties door hun uitvoeren op zeer professionele wijze.

Audio IC

Werkt de audio niet meer? Dan kunnen wij de audio ic vervangen. Bijna elke iPhone heeft wel zijn zwakke plekken. Bij de iPhone 7 of iPhone 7 Plus is dit audio IC die vaak kapot gaat. De Audio IC is een chip op het moederbord die verantwoordelijk is voor voor het geluid van de iPhone.

Data-recovery

Data verloren?

Ook kunnen we bestanden terughalen die gewist zijn vanaf uw harde schijf of als deze bijvoorbeeld brandschade heeft gehad. Data recovery prijzen zijn altijd op aanvraag .

USB

Iedereen maakt tegenwoordig gebruik van USB-sticks om gemakkelijk data te transporteren van het ene toestel naar het andere. Helaas kunnen deze vroeg of laat defect raken. Wij kunnen de gegevens recupereren en bovendien bewerken we ook flash kaarten en USB-sticks op IC-niveau. Als de stick of kaart niet meer herkend wordt door uw pc, hebben wij speciale software waarmee we uw gegevens in de meeste gevallen nog kunnen recupereren.

GSM, Smartphone, iPhone, iPad, tablets

Mobiele toestellen doen steeds vaker dienst om data op te slaan, de zogenaamde "smartphones". Deze toestellen bevatten al uw telefoonnummers, maar ook e-mails, foto’s, muziekbestanden, uw agenda, etc... Wanneer uw GSM, Smartphone, iPhone, iPad of tablet beschadigd is of u per ongeluk gegevens verwijderd hebt, kunnen wij uw gegevens meestal nog recupereren.

De harde schijf is het hart van uw computer. Een klein defect kan soms grote gevolgen met zich meebrengen en als u geen back-up hebt, loopt u het risico grote hoeveelheden data of zelfs alle bestanden en documenten kwijt te raken.In dit geval kunnen wij u helpen.

Elk type harde schijf komt in aanmerking voor datarecuperatie: MFM, RLL, ESDI, SCSI, SAS, IDE, Serial ATA en Fibre Channel. Floppy's, ZIP-drives, cd's, dvd's en tapes kunnen ook gerecupereerd worden. Zelfs als uw medium beschadigd is door brand of water, kunt u op ons rekenen.

Externe harddisks zoals Lacie, Iomega, Freecom enz... zijn geen merken van harde schijven maar van de behuizing.

Deze externe harddisks bevatten zonder uitzondering één of meerdere schijven van de bekende merken: Fujitsu, Hitachi, Ibm, Maxtor, Samsung, Seagate, Toshiba of Western Digital.

Een SSD (Solid State Disk) bevat enkel elektronische componenten maar deze kunnen ook defect raken en dan is de toegang tot de data onmogelijk geworden. Ook deze datadrager kunnen we recupereren.

Herstel service

Apple reparatie Heerhugowaard

Samsung reparatie Dijk en Waard

Huawei reparatie Heerhugowaard

iPhone reparaties Alkmaar

Samsung reparaties Schagen

iPhone herstelling Broek op Langedijk

Samsung servicecenter hhw

Klik hieronder voor alle reparatie prijzen

Reparatieprijzen zijn altijd inclusief BTW en montage kosten.