De iPhone, van het merk Apple, is een van de meest verkochte smartphones in de telefoon markt. Deze prachtige mobiele telefoons zijn enorm handig en komt van pas voor dagelijks gebruik. Niet alleen voor het telefoneren of het maken van foto’s, maar ook voor het Whatsappen, bankieren, amusement, filmpjes bekijken of het opzoeken van informatie. Zoals gewoonlijk bij electronica kan ook de iPhone stuk gaan. Los van het feit dat de iPhone onmisbaar is geworden vallen de reparatie kosten ook al reuze mee (t.o.v. andere smartphones). Met meer dan 30 duizend iPhone reparaties bieden wij een vakkundige en professionele reparatie aan uw iPhone indien deze toe is aan reparatie. Bijvoorbeeld doordat het scherm stuk is gegaan na een valschade, of dat de batterij niet meer zo lang meegaat, of dat uw telefoon niet (goed) meer oplaad, of dat uw telefoon in het water is gevallen (vochtschade), of als u software problemen heeft.

De iPad, van het merk Apple, is een van de meest verkochte tablets in de tablet markt. Deze prachtige tablet is enorm handig en komt van pas voor dagelijks gebruik. Niet alleen voor het surfen op het internet of het bekijken (of maken) van foto’s, maar ook voor het bankieren, amusement of bekijken van filmpjes. Zoals gewoonlijk bij electronica kan ook de iPad stuk gaan. Los van het feit dat de iPad onmisbaar is geworden vallen de reparatie kosten ook al reuze mee (t.o.v. andere tablets). Met meer dan 10 duizend iPad reparaties bieden wij een vakkundige en professionele reparatie aan uw iPad. Bijvoorbeeld doordat het scherm stuk is gegaan na een valschade, of dat de batterij niet meer zo lang meegaat, of dat uw tablet niet (goed) meer oplaad, of dat uw iPad in het water is gevallen, of als u software problemen heeft..

De Mac, van het merk Apple, is een van de meest verkochte Macbook / iMac in de laptop markt. Deze prachtige Macbook / iMac is enorm handig en komt van pas voor dagelijks gebruik. Niet alleen voor het surfen op het internet of het bekijken (of maken) van foto’s, maar ook voor het bankieren, amusement of programmeren. Zoals gewoonlijk bij electronica kan ook de Macbook / iMac stuk gaan. Los van het feit dat de Macbook onmisbaar is geworden vallen de reparatie kosten ook al reuze mee (t.o.v. andere laptops). Met meer dan 10 duizend Macbook reparaties bieden wij een vakkundige en professionele reparatie aan uw Mac device. Bijvoorbeeld doordat het scherm stuk is gegaan na een valschade, of dat de batterij niet meer zo lang meegaat, of dat uw laptop niet (goed) meer oplaad, of dat uw iMac in het water is gevallen, of als u software problemen heeft.