Aanvraag B2B reparaties

Telefoon reparatie Heerhugowaard is altijd op zoek naar bedrijven die onze community willen versterken. U kunt zich aanmelden als bedrijf als u zichzelf wilt ontwikkelen doormiddel van een telefoon reparatie cursus te volgen. Of u kunt moederbord reparaties doorsturen zodat u ten alle tijde uw klanten kunt helpen door alle services aan te bieden. Denk bijv aan data-recovery of waterschade herstel. 

Ook werken we voor een aantal vaste verzekeringsmaatschappijen die dan de klanten doorsturen die schade aan hun telefoon of tablet hebben. Het voordeel hiervan is dat de klanten niet zelf een telefoonwinkel kiezen die misschien of minder betrouwbaar is of veel duurder met de reparaties. U stuurt de klant door en wij sturen de factuur door naar u. Weg met spookfacturen of valse offertes.

Ben u een middel of groot bedrijf? Dan is het zeer interessant om zich aan te melden. Vaak zijn er in een bedrijf bedrijfstelefoons en tablets die vaak defect gaan na een val of slijtage. Wij kunnen dit snel herstellen voor u en doen dit zelfs bij meerdere toestellen bij u op kantoor.