Tablet reparatie Dijk en Waard Professioneel en Snel!

Welkom bij de enigste allround tablet reparatie service in heel Noord-Holland. Wij doen niet alleen reparaties van glas of waterschade. Wij geven niet enkel advies over een nieuwe tablet of telefoon. Nee wij repareren letterlijk alles van Nokia tot aan harde schijven!

iPad Glas reparatie dezelfde dag klaar

Bent u op zoek naar een betrouwbare telefoon reparateur die weet wat belangrijk is voor u als klant en die meedenkt met u als de reparatie langer duurt dan was verwacht? Zoek dan niet verder, bij Telefoon reparatie Heerhugowaard weten we als geen ander hoe het is om uw telefoon of tablet niet meer te kunnen gebruiken door schade. Helemaal als u door de reparatie bijvoorbeeld tijdelijk geen telefoon heeft. Bij ons krijgt u een leentoestel mee als de reparatie langer duurt dan een werkdag en u zelf geen vervangende heeft. De leen telefoon blijft dan bij u totdat de reparatie van uw eigen telefoon goed gedaan is. 

Garantie termijn van de reparatie die uitgevoerd is.

U heeft 6 maanden garantie op de reparatie die uitgevoerd is en natuurlijk het onderdeel daarvan. Als wij bijvoorbeeld uw camera hebben vervangen, dan kunt u er zeker van zijn dat deze ook zal blijven werken en mocht het in de komende 6 maanden toch anders zijn zonder aanwijsbare reden, kunt u daar gewoon mee terug komen. Dit is precies hetzelfde als de fabrieksgarantie die u krijgt bij uw smartphone. Er zijn een aantal uitzonderingen waardoor er of geen garantie is of garantietermijn is langer. Bijvoorbeeld bij batterijen die vervangen worden krijgt u ten alle tijde 1 jaar garantie. En bij waterschade heeft u geen garantie op de uitgevoerde reparatie. Enkel garantie dat de telefoon weer werkend zal zijn nadat deze bij ons herstelt is en u uw foto’s en gegevens weer tot uw beschikking heeft.

Tablet reparatie met originele onderdelen

De telefoonwinkel in Heerhugowaard die originele onderdelen los verkoopt maar ook repareert met diezelfde onderdelen. Wilt u niet teveel geld uitgeven maar wel goede kwaliteit onderdelen in uw telefoon laten monteren? Kies dan voor onze hoge kwaliteitsschermen die wij vakkundig plaatsen. Wij importeren alle onderdelen met hoge kwaliteit zelf en er wordt bij binnenkomst nogmaals een check gedaan om deze kwaliteit te waarborgen.

De telefoonwinkel waar niet speciaal gedaan wordt over reparaties

Een scherm vervangen is niet erg lastig. Maar dat betekent niet dat je zomaar zelf je telefoon moet gaan repareren. Wil je dat de telefoon nog lang meegaat laat deze dan door erkende reparateurs herstellen. Wij zijn gekeurd door goedgerepareerd.nl en dragen ook met trots de sticker. Dit betekent dat wij alles op de juiste manier monteren en ook met de juiste adhesive zodat uw telefoon net weer waterdicht is zoals de telefoon bedoeld was. Omdat wij er niet speciaal over doen kunt u bij ons een afspraak inplannen om mee te kijken met de reparatie onder het genot van een kopje thee of koffie. Een technieker al u dan een korte rondleiding geven in uw eigen telefoon. Vraag naar onze voorwaarden

Laat u uw iPad scherm maken? Dan hebben wij uw toeganscode ook niet nodig

De laatste tijd krijgen we veel verhalen te horen over dat er telefoonwinkels zijn die na het vragen van een toegangscode in de telefoon kijken naar uw privé gegevens, zoals foto’s en berichten. Kijk hiermee uit, want ook de wachtwoorden van uw DigiD of bankgegevens staan vaak in uw telefoon. Dit kan niet alleen vervelend zijn, maar ook erg gevaarlijk. Bij ons wordt enkel een toegangscode gevraagd mits wij uw data moeten veiligstellen na data recovery.

ONZE VOORDELEN

 • Originele onderdelen
 • Klaar terwijl u wacht*
 • De laagste prijsgarantie
 • No cure no pay
 • Ruime assortiment
 • 6 maanden coulante garantie
 • Denkt altijd met u mee

Tablet reparatie Dijk en Waard

Gsm reparatie Heerhugowaard heeft jarenlang ervaring in het repareren van smartphones. Daarom repareren we ook b2b dus u kunt een account aanvragen en genieten voor korting voor bedrijven. Veel bedrijven en scholen zijn u voorgegaan.

 

REGIO

 • Heerhugowaard
 • Alkmaar
 • Heiloo
 • Sint-pancras
 • Dijk en Waard
 • Schagen
 • Koedijk
 • Akersloot
 • Schermerhorn
 • Purmerend
 

Klik hieronder voor alle reparatieprijzen

Reparatieprijzen zijn altijd inclusief btw en montagekosten